Urteko txostena 2014 - page 3

30
· ECONO
· MEJORA
· RECONO
· CREAND
· SOSTENI
· LA GEST
· DESARR
EL LIDE
71
· FRUTAS
· PESCAD
· POLIVAL
· EL CON
DE LOS
L
aburpena
30
· ECONOMÍA SOSTENIBLE
· MEJORAR LA SATISFACCIÓN Y LA FIDELIZACIÓN DE NUES
· RECONOCIMIENTO DE LA IMAGEN DE MERCABILBAO
· CREANDO UN LUGAR DE TRABAJO MÁS FUNCIONAL Y SE
· SOSTENIBILIDAD AMBIENTAL
· LA GESTIÓN A TRAVÉS DEL NUEVO MODELO DE GESTIÓN
· DESARROLLO PROFESIONAL DE LAS PERSONAS FOMENTA
EL LIDERAZGO Y LA PROACTIVIDAD
71
· FRUTAS Y HORTALIZAS
· PESCADOS, MARISCOS Y CONGELADOS
· POLIVALENCIA
· EL CONTROL SANITARIO: CALIDAD DEL PRODUCTO Y SEG
DE LOS CONSUMIDORES
Or.
ZABALTZE ESTRATEGIKOA
· EKONOMIA JASANGARRIA
· GURE BEZEROEN ASEBETETZEA ETA FIDELIZAZIOA HOBETZEA
· MERCABILBAOREN IRUDIAREN ONARPENA
· LANERAKO LEKU FUNTZIONAL ETA SEGURUAGOA SORTZEN
· INGURUMENAREN IRAUNKORTASUNA
· KUDEAKETA-EREDU AURRERATUAREN BIDEZKO KUDEAKETA
· PERTSONEN GARAPEN PROFESIONALA, AITZINDARITZA
ETA PROAKTIBITATEA SUSTATUZ
2014ko MERKATURATZEA
· FRUTAK ETA BARAZKIAK
· ARRAINAK, ITSASKIAK ETA IZOZTUTAKO PRODUKTUAK
· BALIO ANITZEKO PABILOIA
· SANITATE-KONTROLA: PRODUKTUAREN KALITATEA
ETA KONTSUMITZAILEEN SEGURTASUNA
1,2 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,...88
Powered by FlippingBook