Prensa y publicaciones | Noticias

Noticias

El personal y la comunicación de Mercabilbao, los ítems mejor valorados en la encuesta de satisfacción a mayoristas

la Unidad Alimentaria ha realizado recientemente una encuesta de satisfacción a mayoristasElikadura Unitateak gogobetetze inkesta egin du duela denbora gutxi handizkarien artean, eta 5 puntutik 3,81ko batez besteko puntuazioa lortu du,con una puntuación media de 3,81 sobre 5 puntos, dato superior al del año anterior.

Leer más

Mercabilbaoko fruta eta barazkien handizkariek ordutegi bakarra eta egunekoa izatera aldatu dute

Merkataritza, kontsumo eta aurrerapen logistiko berrietara egokitzeko helburuarekin, Mercabilbaon jarduten duten fruta eta barazki handizkariek salmenta ordutegia aldatu dute. 2020eko martxoaren 1etik aurrera ordutegi bakarra eta egunekoa izango dute. Egungo salmenta bikoitzeko sistematik (astelehenetik ostegunera 6:00etatik 9:00etara eta 18:30etik 21:00etara; igandeetan 18:30etik 21:00etara eta ostiraletan 6:00etatik 9:00etara) ondorengo ordutegia izatera pasako dira: astelehenetan 6:00etatik 11:00etara, […]

Leer más

Bizkaiko 2.100 ikasle baino gehiagok parte hartuko dute 2019-2020 Zentzumen Tailerretan

Beste ikasturte batez, Mercabilbaoko Zentzumen Tailerrak jarri dira abian. Bertan, Bizkaiko ikastetxeetako 2.120 ikaslek arrainen eta fruten zikloa ikasiko dute zuzenean, itsasoan harrapatzen edo landa guneetan biltzen direnetik mahaietara iritsi arte. Une honetan, 56 ikastetxek dagoeneko 157 bisita programatu dituzte 2020ko ekainera arte. Frutak ematen dituzten Restituto Martínez, Frutinter eta Frutas Iru handizkako enpresen laguntzarekin […]

Leer más

Mercabilbaok 36 lehiaketa gastronomiko babestu ditu 2019an, eta 1.000 ume baino gehiagok parte hartu dute entsalada osasuntsuen tailerretan

Mercabilbao Bizkaiko geografian zehar dabil berriro, Makilaren Kofradiarekin elkarlanean, herrietako jaietako gastronomia lehiaketak babesteko. 2019an 36 lehiaketatan hartu du parte, 1.100 ume baino gehiagok euren entsaladak egin dituzte umeentzako tailerretan, eta 3.600 amantal baino gehiago banatu ditu ekimen gastronomikoetan parte hartu duten pertsonen artean. Horrela, Penintsulako iparraldean dagoen erreferentziazko elikagaien banaketa zentroak, 3S «zaporetsua, segurua […]

Leer más

Mercasak Elikagaien Bankuen Espainiako Federazioaren «2019ko Urrezko Galburua» jaso du

Mercasak «2019ko Urrezko Galburua» saria jaso du, Elikagaien Bankuen Espainiako Federazioak (FESBAL) ematen duen sari nagusia, hain zuzen ere. Saria, aurten XVI. edizioa ospatzen duen Urrezko Galburu Sarien banaketa ekitaldian jaso du. Saria, “Elikagaien Bankuetara elikagaiak sartzeko kanalen funtsezko zutabea izateagatik eta bertako Mercas lurralde sarearen garapen iraunkorrarekin erakutsi duen konpromiso sendoarengatik” datorkio. “Horrek guztiak, […]

Leer más

Mercabilbao farmazialariekin eta dietistekin ospatu zuten Elikaduraren Munduko Eguna

Urriaren 16a Elikaduraren Munduko Eguna da, eta hori ospatzeko Bizkaiko Farmazialarien Elkargoak (Cofbi) eta Euskadiko Dietetikarien eta Nutrizionisten Elkargoak (Codineo), Mercabilbaoren eta Microcayaren laguntzarekin, 6 eta 11 urte bitarteko umeentzako tailerra antolatu zuten Areatzan, elikadura osasungarria gozoa ere izan daitekeela erakusteko asmoz. Ume asko hurbildu ziren oso askari osasungarria prestatzera: fruta brotxetak, irabiatuak eta ogi […]

Leer más
1/912345...»

Apúntate a nuestra newsletter.




Actualidad destacada

Noticia

El personal y la comunicación de Mercabilbao, los ítems mejor valorados en la encuesta de satisfacción a mayoristas

Leer más

Anuncio oficial

Convocatoria Junta General Extraordinaria

Leer más

Nota de prensa

MERCABILBAO ESTIMA COMERCIALIZAR MÁS DE 20.000 TONELADAS A LO LARGO DE ESTE MES DE DICIEMBRE

Leer más

Informe anual

Informe anual 2018

Descargar

Accede a sección de vídeos

Ver vídeos

Publicación

Las cuatro estaciones

Descargar

Esta web utiliza 'cookies' propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios el usuario acepta el uso que hacemos de estas 'cookies'.

Más información